0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tofu med topping

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH

Tofy med topping. Det er vigtigt, at tofuen er den japanske silken style.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skræl guleroden og snit begge slags grøntsager helt fint.

Anretning: Klip kartonen op og lad tofuen glide forsigtigt ud i en skål med koldt vand eller ud på skærebrættet. Lad den derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær tofublokken i 4 mindre blokke, og anret dem portionsvis på små tallerkener.

Fordel grøntsagerne over, læg 1/2 teskefuld ingefær, rullet til en kugle, på hver blok, hæld 1/2 teskefuld sojasovs over, og pynt med lidt karse eller fintklippet purløg.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter