0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Carpaccio som på Harry’s Bar

Det rå oksekød får fint modspil af mayonnaisedressingen, som kan krydres med lidt hvidløg, selv om det ikke indgår i opskriften, som bruges på Harry’s Bar i Venedig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Ingredienser:

4 x 100 g oksemørbrad skåret papirtyndt
friske basilikumblade
flager af frisk parmesan
cirka 2 1/2 dl mayonnaise – meget gerne hjemmelavet, se nedenfor
2-3 tsk. citronsaft
4-5 tsk. worcestershire sauce
2-4 spsk. mælk
eventuelt en lille smule revet hvidløg

Hjemmelavet mayonnaise
cirka 3 dl neutral olie
1 bæger pasteuriseret æggeblomme
1 stor tsk. dijonsennep
2 tsk. sherryvinaigre
salt og hvid peber efter smag

Tilbehør
godt brød

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter