0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Spinat- og granatæblesalat

Grøn salat i skønne farver, som passer til andestegen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
SIMON FALS
Foto: SIMON FALS

Sprød. Salte mandler og søde granatæbler sørger for sprødheden, avokadoen for det bløde.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

6 personer

Ingredienser:

300 - 400 g småbladet spinat
3 avokadoer
evt. 2 coxorangeæbler
1/2 citron
1 granatæble
1 dl saltmandler

Dressing:
1 spsk. æbleeddike
2-3 spsk. nøddeolie
groft havsalt og friskkværnet peb

Sådan gør du:

1. Skyl spinaten, og lad den dryppe af i et dørslag.

2. Rør dressingen sammen i en skål.

3. Pil, og udsten avokadoerne, og skær dem i mindre stykker, der straks vendes i dressingen.

4. Udkern æblerne, og skær i tern. Hæld lidt citronsaft på.

5. Vend spinaten i dressingen med avokadoen, og anret. Bland eventuelt æblestykker i. Flæk granatæblet, og pil kernerne ud, og drys dem over salaten sammen med saltmandler.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter