0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Makrel escabeche

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Marinade. Prøv at marinere makrellen i en syrlig eddikedressing, da det giver en god kontrast til den fede fisk.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I både Spanien og Sydamerika marinerer man stegte fisk i en godt krydret eddikemarinade. Det er perfekt til den fede makrel.

4 personer


fileter af 4 små makreller,
salt
3-4 spsk. olivenolie
1 spsk. hele korianderfrø
1 tsk. hel spidskommen
2 tsk. hel sort peber
et nip cayennepeber
4 fed hvidløg,
2 rødløg,
2 gulerødder,
2 kviste timian
2-3 laurbærblade
1/2 økocitron,
2 dl hvidvin
2 dl hvidvinseddike
1 dl vand
salt og sukker

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter