0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fritto misto di Mare

Fisk og skaldyr efter lyst og udbud vendes i æggehvide og mel, puttes i frituren og serveres straks.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Friteret. Fisk og skaldyr må ikke blive for mørke i frituren og skal kun være lige akkurat tilberedt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

500 g renset blæksprutte, 10-armet
300 g store rå rejer
250 g kammuslinger
500 g små hele fisk, smelt, ansjoser eller sardiner eller filet af fast fisk
Durummel
3 æggehvider

Tartarsauce:
200 g mayonnaise
2 spsk. yoghurt naturel
2 spsk. kapers, finthakkede
2 spsk. cornichoner, finthakkede
1 stor spsk. skalotteløg, finthakket
1 spsk. purløg, finthakket
1 spsk. persille, finthakket
1/2 spsk. dijonsennep
salt og peber

Pynt:
citron
persille

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter