0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rødbedetatar med peberrod og grønkålschips

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Lav rigeligt med grønkålschips, for de bliver hurtigt spist.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du ikke før har prøvet at lave grønkålschips, kan jeg varmt anbefale det – og lav gerne en stor portion, for de bliver hurtigt spist. Ønsker du en vegansk udgave, så brug en vegansk mayonnaise.

Tatar
2 store rødbeder
1 spsk. kapers
1 tsk. balsamicoeddike
1 tsk. grov sennep
1 spsk. olivenolie
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. revet peberrod
salt og peber

Grønkålschips
75 g grønkål
2 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. røget paprika
havsalt

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter