0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Paneret selleri a la fiskefilet

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For at glæde sin søster, som er vegetar, har Ditte Ingemann paneret og stegt en selleri som en fiskefilet – og selv lavet remouladen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Min søster har været vegetar i rigtig mange år, og i den forbindelse blev denne opskrift udviklet som en erstatning for fiskefilet. Det lyder måske en smule underligt med et stykke paneret, stegt selleri, men sellerien får en mild og sødlig smag, det er næsten som at spise et stykke fisk – og anrettet med rugbrød og remoulade kan det snyde selv den største fiskerspiser. Du kan naturligvis sagtens vælge at købe en god remoulade i stedet for selv at lave den.

'Sellerifisk'
1 knoldselleri
1 æg
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl hel boghvede
salt og peber
kokosolie eller smør til stegning

Remoulade
1/2 fennikel
1/4 blomkål
1 gulerod
5 dl vand
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. kokossukker
40 g syltede agurker
1 tsk. karry
1/2-1 tsk. stødt gurkemeje
8 spsk. god mayonnaise
salt og peber

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter