0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Price tager en afstikker til Italien

Skab sol og sommer på tallerkenen, når det danske vejr svigter. James Price har sammensat en lille italiensk menu med tomater, fisk, skaldyr og jordbær.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

BÆR. Semifreddo, her med jordbær, skal tages ud af fryseren i god tid, så skiverne er bløde.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I år har det været temmelig svært at synge med på Thøger Larsens sang om den danske sommer – for nok elsker vi den, når bygerne går og kommer, men når den næsten udelukkende består af gråvejr, regn, blæst og temperaturer omkring de 15 grader, kan det være svært at føle den helt store kærlighed.

LÆS ARTIKEL

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter