0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Lav selv lækkert vegetarisk smørrebrød

Tina Scheftelowitz synes, at det skønne grønne klæder det mørke rugbrød. Se hendes opskrifter på nyskabende smørrebrød her.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

York, ’The Rye Bread Project’, med diskussioner og offentlig smørrebrødsfest. Det klassiske smørrebrød, som vi kender og elsker, sluppet fri til leg. Tina kastet mig ud i genren.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er godt nok spændende, hvad der sker på smørrebrødsfronten i disse år.

Adam Aamann vred de klassiske madder en tur gennem tidsmaskinen i 2006. Han tog udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men fandt en ny balance mellem kød, fisk og grøntsager.

Madderne blev mere enkle og ikke så svulstige som de klassiske. Smagsgivere og råvarer blev kombineret på nye måder. Adam Aamann startede en trend, hvor smørrebrødet blev til et gastronomisk håndværk.

LÆS ARTIKEL

Siden er flere fuldt i kølvandet, blandt andre Trine Hahnemann, som formidler smørrebrødet i udlandet, herunder ideen om at bruge lokale råvarer.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter