0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madklub: Tag til vin-masterclass med Nomas chef-sommelier

Hør, hvordan man sætter vin til de nordiske retter på Noma.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Foto: Chris Tonnesen

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som medlem af Politiken Madklub eller Plus har du nu chancen for at komme tæt på Pontus Elofsson, der har været chefsommelier på Noma siden begyndelsen, og hvis job kan beskrives som vinfortolkning af køkkenchefen René Rezepis madkunst.

I forbindelse med vinfestivalen Smuk Vin 12. og 13. april i Pressen, Politikens Hus, holder Pontus Elofsson to masterclasses inklusiv smagning med et begrænset antal pladser, og du får her mulighed for at høre om hans filosofi.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter