0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vintest: Her er de bedste rødvine til kraftige kødretter

Denne uges vintest står i rødvinens tegn

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lærke Posselt
Foto: Lærke Posselt

Rødt. Når vejret viser sig fra sin dårlige side udenfor, er varme retter med dertilhørende rødvin ofte sagen

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ugen bød på rent røde vine – hvilket ikke er så unaturligt, når årstiden tages i betragtning. For mens den iskolde vind suser udenfor, samler vi os om varmende vinterretter, hvor de fleste vil vælge en vin med varme, fylde og rigdom. Og det er oftest rødt, og det kunne til dels opfyldes med ugens vine.

Netto, 3 liter for 145 kr.

Meget frugtig næse – hindbær med et touch af banan. Frisk, frugtig og umiddelbar smag. Saftig og prisfornuftig boks!

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter