0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Fem hjerter til kogebog med mormormad

Ditte Ingemann og Hélène Wagn har begået en fremragende kogebog om mormormad med et moderne twist.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr-foto, Samvirkes Forlag
Foto: Pr-foto, Samvirkes Forlag

Mormormed. Med et twist. Her hjemmelavede tarteletter.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mormormad er blevet moderne. Og Samvirkes ’Moderne mormormad’ skal nok finde sine brugere blandt de unge, der er dem, der er gladest for mad fra forne tider.

Ud over de gode gamle opskrifter giver Ditte Ingemann og Hélène Wang læserne et historisk rids over, hvad vi spiste i 1950’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne.

I 1950 var danskernes hverdag stadig præget af Anden Verdenskrig. Selvom Danmark var sluppet forholdsvis let gennem opgøret med Nazityskland, var vi ved befrielsen i 1945 et fattigt landbrugsland. Far var den, der forsørgede familien, mor den, der gik derhjemme på fuld tid. Hun sørgede for måltiderne, fik husholdningspenge og skulle aflevere regnskab for hver en øre.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce