Mormormad er blevet moderne. Og Samvirkes ’Moderne mormormad’ skal nok finde sine brugere blandt de unge, der er dem, der er gladest for mad fra forne tider.
Ud over de gode gamle opskrifter giver Ditte Ingemann og Hélène Wang læserne et historisk rids over, hvad vi spiste i 1950’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne.
I 1950 var danskernes hverdag stadig præget af Anden Verdenskrig. Selvom Danmark var sluppet forholdsvis let gennem opgøret med Nazityskland, var vi ved befrielsen i 1945 et fattigt landbrugsland. Far var den, der forsørgede familien, mor den, der gik derhjemme på fuld tid. Hun sørgede for måltiderne, fik husholdningspenge og skulle aflevere regnskab for hver en øre.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind