Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Cathrine Ertmann
Foto: Cathrine Ertmann

Velsmag. Dennis Juhl Jensen anretter kalvebrissel, morkel og sauce på brunet løg og fermenteret svampejuice. Øverst er det blæksprutte, issalat og aspargessauce. Foto: Cathrine Ertmann

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Topkarakter: Det smager igen af Skagen på Ruths Hotel

Med nørdet naturviden og stor kogekunst har Dennis Juhl Jensen bragt Ruths tilbage på toppen af Danmark.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med en død mobil lykkedes det mig at fare vild på den lige vej fra Skagens østkyst til Ruths Hotel i Gammel Skagen, hvor min bil stod parkeret efter aftenens middag. Så til sidst gik jeg off track gennem en skov mod stranden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden