0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Oversøisk. Hummerhakkebøffen smagte godt, men det tibenede krebsdyr fra havets mørke bund havde ikke ligefrem kronede dage på Restaurant Hummer.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Ny restaurant i Nyhavn serverer hummer uden dybere mening

Navnet til trods lader hummeroplevelsen desværre en del tilbage at ønske på Restaurant Hummer.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hummerens hvide kød har en let sødme og et anstrøg af noget, jeg forbinder med mørket dernede på bunden af havet, hvor den trisser rundt og klipper i sine ofre med de grumme klosakse. Når man spiser hummer, er den sødme central for oplevelsen, og den skal gerne mødes af en smule syre, eventuelt fra et glas champagne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Nanna Navntoft

Tag på øhop i Horsens Fjord: Småfærgerne gør rejsen unik, og de er stadig gratis for cyklister og gående

Morten Langkilde

Svaler er Tunøfærgens blinde passagerer