Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Oversøisk. Hummerhakkebøffen smagte godt, men det tibenede krebsdyr fra havets mørke bund havde ikke ligefrem kronede dage på Restaurant Hummer.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Ny restaurant i Nyhavn serverer hummer uden dybere mening

Navnet til trods lader hummeroplevelsen desværre en del tilbage at ønske på Restaurant Hummer.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hummerens hvide kød har en let sødme og et anstrøg af noget, jeg forbinder med mørket dernede på bunden af havet, hvor den trisser rundt og klipper i sine ofre med de grumme klosakse. Når man spiser hummer, er den sødme central for oplevelsen, og den skal gerne mødes af en smule syre, eventuelt fra et glas champagne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden