0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det kammer over med erstatningsmad i ny vegansk kogebog

»Jeg siger ikke, at det er umuligt, jeg siger bare, at det er meget besværligt – og ikke altid så velsmagende«, skriver anmelder Kjeld Koplev om ny vegansk kogebog.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lykke Rump / PR - Politikens Forlag
Foto: Lykke Rump / PR - Politikens Forlag

Veganersushi. Bogen er fyldt med tips til, hvordan man laver forskellige klassiske tilberedninger i veganske udgaver. Ikke alle af disse ideer er ifølge vores anmelder helt vellykkede.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er ikke i tvivl om, at veganere vil blive endda særdeles glade for Johanne Mosgaards kogebog.

Jeg er langt mere i tvivl om, om andre end allerede overbeviste veganere vil få gavn af den. Det er med veganere, som det er med for eksempel rigtig ortodokse jøder: De opsætter spiseregler for sig selv, der gør deres tilværelse virkelig vanskelig. Det er, som om de arbejder under et motto, der kunne lyde: ’Gør livet surt for dig selv’.

Men hvis man virkelig vil det veganske køkken, er ’Grønskolling’ givet til stor hjælp.

For det drejer sig i opskrifterne om at finde på erstatninger for det, man som veganer ikke må spise – æg, mælk, kød, fisk. Læseren får svar på, hvad man kan komme i sovsen, når man ikke må bruge fløde, eller hvordan man får farsen til at hænge sammen, når man ikke må bruge æg, hvordan man laver mayonnaise uden æg, og hvordan man serverer sushi uden fisk, osv.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter