Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Linn Grubströmm/PR
Foto: Linn Grubströmm/PR

Praktisk. Opskrifterne er delt op efter årstider. Det er praktisk, hvis man vil følge årets gang i sine madvaner. Men masser af opskrifter kan tilberedes på alle tider.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kogebog: Med den i hånden er der ingen undskyldning for at spise dårlig mad

Linn Grubbström leverer i 'Mad for begyndere - mere grønt' en glimrende instruktion til nyslåede selvforsørgere.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Erindringen om for første gang at stå i eget køkken og skulle lave sin egen mad, er en af de ting, de fleste mennesker i den vestlige verden deler.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden