0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

1 hjerte: Fransk brasserie skuffer fælt

»Forholdet mellem pris, kvalitet og råvarer er måske det dårligste, jeg har set i København«, skriver vores anmelder om Chez Bruno på Vesterbro.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Frankofilt. Hos Chez Bruno på Gammel Kongevej er ventetiden lang, frølårene uden smag og risottoen grå som beton.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Chez Bruno lover hyggelig og uformel stemning i et klassisk fransk brasserie »præget af høj kvalitet, gode råvarer og klassiske tilberedningsmetoder«.

Et fransk brasserie er som blonder og champagne – noget man altid kan finde lyst til. Ligesom nogle radioaktive grundstoffer henfalder til bly over tid, henfalder alle madelskere langsomt tilbage til fransk mad.

Vi fik et bord ved de åbne fløjdøre i et lokale, der er hyggeligt på den måde, det bliver med franske plakater, en traditionel grafisk hommage til kokkens hjemland. Indehaveren Bruno Vandenbulcke har for mange, mange år siden været på kok på Kong Hans, dengang det var byens ubestridte, franske gastronomitempel.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts