Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Pr
Foto: Pr
Kogebøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Syrisk kogebog er et bevis på, at grøntsagsmad ikke behøver at være kedeligt

Sympatisk kogebog er en hyldest til det Syrien, der desværre ikke er der mere.

Kogebøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den, der én gang har oplevet Syrien – og syrene – glemmer det aldrig. Sådan er det også gået for Ruth von Sperling og Pernille Kløvedal, der før borgerkrigens rædselsregime brød ud for mere end fem år siden, rejste rundt i Syrien for at beskrive landets madkultur. Det gik dem, som det gået alle os, der i længere tid har været Syriens gæster.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden