0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

5 hjerter: Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren

Man bliver forelsket i det overskud, der præger Claus Meyers seneste udspil.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann (arkiv)
Foto: Martin Lehmann (arkiv)

Madentusiast. Claus Meyers entusiasme smitter.

Kogebøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kogebøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En kogebog kan noget helt særligt, når den formår at fremkalde en nærmest uigendrivelig trang til at fare ud og købe skorzonerrødder en dum torsdag aften midt i den danske vinter. Vel at mærke når denne er allermest fesen og blæsende vægelsindet.

Men sådan er det med Claus Meyer og hans smittende entusiasme. Han kommer i den grad ud over scenen. Så det var pokkers også, at ingen af de lokale og på det tidspunkt åbne butikker på Østerbro havde skorzonerrødder at sælge. For ellers havde natmaden den dag stået på kalvetyksteg glaseret i øl og honning og stegte skorzonerrødder med koriander og persille.

Efter at have overvejet svinebov på ben med cox orange, jordskokker og timian – blot for at konstatere, at køleskabet kun rummede jordskokker og timian – slog vi os til tåls med et stykke rugbrød med leverpostej, begge dele dog hjemmebagt, og med en dejlig kold øl til. Det er slet ikke så værst endda.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts