Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Velsmag. Dukkah kan laves på ingen tid, og det gode er, at du kan lave det med de krydderier og ingredienser, du kan lide, f.eks. spidskommen, sesamfrø, pinje- og græskarkerner.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Adventsgave: Giv et drys dukkah

Du spreder aroma på gavemodtagerens spisebord, når du forærer krydderiblandingen dukkah væk. Lav en stor portion, så der er nok til også at pifte din egen hverdagsmad op.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Dukkah er en egyptisk krydderiblanding, der kan holde rigtig længe og bruges på alverdens måder: Brug dukkah som drys på suppe, til mariander, oven på salater, eller nyd den blot sammen med lidt lækkert brød og god olivenolie. Opbevares mørkt og køligt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden