0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Adventsgave: Giv et drys dukkah

Du spreder aroma på gavemodtagerens spisebord, når du forærer krydderiblandingen dukkah væk. Lav en stor portion, så der er nok til også at pifte din egen hverdagsmad op.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Velsmag. Dukkah kan laves på ingen tid, og det gode er, at du kan lave det med de krydderier og ingredienser, du kan lide, f.eks. spidskommen, sesamfrø, pinje- og græskarkerner.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Dukkah er en egyptisk krydderiblanding, der kan holde rigtig længe og bruges på alverdens måder: Brug dukkah som drys på suppe, til mariander, oven på salater, eller nyd den blot sammen med lidt lækkert brød og god olivenolie. Opbevares mørkt og køligt.


150 g hasselnødder

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden