0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Weekend-guf: Sådan laver du selv de lækreste flødeboller

Tyk chokolade og blødt skum. Hjemmelavede flødeboller er umagen værd.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Pistacie. Prøv bl.a. Maja Ambeck Vases skønne flødeboller med pistacie.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Flødebollen har fået et gevaldigt løft fra at være et rent supermarkedsprodukt i laveste ende til at være fast inventar i alle dyre chokoladeforretninger.

Vil du tage skridtet videre, har vi fundet de lækreste opskrifter på hjemmelavede flødeboller.

Uanset om de ender med at blive ligeså flotte i formen som dem, man kan købe, kommer de helt sikkert til at smage lidt bedre, fordi de er hjemmelavede.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere