0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Hovedretten var tæt på uspiselig på lille ø-kro

Der er pil-selv rejer og fremragende lokale jordbær med mælk på Hotel Orø Kro. Men hovedretten var en katastrofe.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kristian Bang Foss
Foto: Kristian Bang Foss

Øv. Hovedretten på Hotel Orø Kro var nærmest uspiselig.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den gule trækfærge til Orø sejler fra Hammer Bakke. Jeg har tit stået og set på den, mens jeg har fisket fra kysten ved færgelejet, og nu fik jeg endelig lejlighed til at prøve den selv. Det havde taget tid at komme hjemmefra med to børn, og det var sen eftermiddag, før vi trillede ombord med den tætpakkede stationcar. Vi havde reserveret bord på Orø Kro og en hytte på campingpladsen, hvor der skulle være sankthansbål.

Kroen var autentisk med boblevinduer og slidte blå baldakiner. De lokale sad inde i krostuen, så vi var de eneste gæster i den store spisesal.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere