Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Columbus Leth (alle fotos)
Foto: Columbus Leth (alle fotos)

Farverigt. Carsten Kyster laver forskellige lækre sydøstasiatiske shakes og læskedrikke.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ryst og rør: Lav sydøstasiatiske shakes i dit eget køkken

Kokken Carsten Kyster hælder et lille stykke Asien ned i forfriskende shakes and stirs.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I Thailand er der en bølge af interesse for sodas og shakes – altså for det, vi kender som danskvand blandet med smagsgivere som for eksempel sirup og for blendede og rystede drikke baseret på frugt. I Bangkok finder du således restauranter, der har deres egne signatursodas og signaturshakes – jeg har endda fundet to små cafeer udelukkende med sodas på menukortet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden