Claus Meyer giver et bud på en alternativ julemiddag hvor de brunede kartofler bl.a. er skiftet ud med søde kartofler.

Claus Meyer giver et bud på en alternativ julemiddag hvor de brunede kartofler bl.a. er skiftet ud med søde kartofler.

Opskrifter: Claus Meyers store julemenu

Claus Meyer kommer her med sit bud på julemiddagen. De brunede kartofler er blevet til ristede søde kartofler, rødkålen får besøg af fermenteret kål, saucen får et skud gastrik, og risalamanden er udstyret med sprød topping. Der er også kommet suppe og kålrabibøf på menuen, fordi døtrene er blevet vegetarer.

Mad
FOR ABONNENTER

I år fejrer min familie jul i New York – forhåbentlig kommer der sne i gader og parker som sidste år.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce