Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Claus Meyer giver et bud på en alternativ julemiddag hvor de brunede kartofler bl.a. er skiftet ud med søde kartofler.

Opskrifter: Claus Meyers store julemenu

Claus Meyer kommer her med sit bud på julemiddagen. De brunede kartofler er blevet til ristede søde kartofler, rødkålen får besøg af fermenteret kål, saucen får et skud gastrik, og risalamanden er udstyret med sprød topping. Der er også kommet suppe og kålrabibøf på menuen, fordi døtrene er blevet vegetarer.

Mad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I år fejrer min familie jul i New York – forhåbentlig kommer der sne i gader og parker som sidste år.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden