0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Her rammer vegetarmaden gourmethøjder

Manden bag Kiin Kiin-imperiet har åbnet en ren vegetarrestaurant. Det er både ambitiøst og fyldt med rig umamismag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

VeVe byder på masser af smag i de velkomponerede retter med rig smag. Blandt andet saltbagte rødbeder med gedeost.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så, ti nu stille om den skide guppy«.

Min ven blev ved med at speedkævle om en guppy, mens vi fik serveret ’brændt adventskrans’ som første snack. Han var kommet et kvarter for sent og var ikke nået til den samme transcendentale tilstand af zen som mig, der havde nydt en alkoholfri æblegløgg.

Henrik Yde lod sin Kiin Kiin knopskyde voldsomt i 2016 og åbner syv nye restauranter i 2017. VeVe er den mest ambitiøse af de nye fra sidste år. En vegetarisk gourmetrestaurant inspireret af alverdens nationalkøkkener, placeret i en stor gammel lagerhal på den yderste mole i Københavns Frihavn.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce