0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Opskrifter: 3 grønne burgere, der er pakket med smag

Byt bøffen og osten ud med lækre, grønne alternativer. Ditte Ingemann viser hvordan.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Selv om du ikke er vild med blomkål, så giv denne burger en chance. Blomkålsbøfferne er fyldt med smag og har næsten samme konsistens som kylling.

Mad

Jeg elsker burgere. Der er noget trygt og rart ved at sætte tænderne i en burger.

Jeg har igennem mit liv smagt en hel del af dem, så jeg har et par kriterier, der skal være opfyldt, for at jeg bliver rigtig glad: De skal være pakket med smag og være tilpas greasy.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter