Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Chris Tonnesen
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klassisk, nemt og lækkert: Desserten dine gæster vil tigge om igen og igen

Hvis jeg engang skulle druknes, skulle det være i crème anglaise. Men indtil videre nøjes jeg med at drukne syrlige stikkelsbær i den fuldfede flødecreme. En perfekt dessert til weekenden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kender du det, at man smager noget, der er så godt, at man har lyst til at labbe hele portionen i sig. Sådan har jeg det med crème anglaise – en mælkeflødecreme, der bliver legeret, så den bliver som en cremesovs – hverken for tyk eller tynd. Det er madskribent Marie Holm, der har introduceret mig til cremen, der oversat betyder engelsk creme.

4 DAGE TILBAGE: Tilbud slutter søndag

Få 100 dage med fuld adgang for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden