0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her får du håndpillede rejer og en uforglemmelig dessert

Et af byens hyggeligste spisesteder har opgraderet på gastronomien. De ny nordiske indslag sejrer, mens det halter med flere klassikere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg er aldrig kommet på Ravelinen med forventning om at få virkelig god mad. Det er den store gårdhave med oversejl og udsigt til Christianshavns volde, der har trukket. Med broen til Christiania som fikspunkt breder et af byens smukkeste parkområder sig for ens fødder, mens man omkranset af kulørte lamper og op til 300 andre gæster har spist smørrebrød og rejecocktails uden at kræve stor gastronomi.

Ravelinen har siden 1942 serveret dansk frokost her ved overgangen til Amager. Det er sådan et sted, politikere gerne lader sig instagramme med dressing i mundvigen for at sikre sig lidt folkelig opbakning. Jeg har flere gange set Anders Foghs blåbarberede kind skinne om kap med vandoverfladen, når jeg har gået tur ved Volden.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere