Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her får du håndpillede rejer og en uforglemmelig dessert

Et af byens hyggeligste spisesteder har opgraderet på gastronomien. De ny nordiske indslag sejrer, mens det halter med flere klassikere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg er aldrig kommet på Ravelinen med forventning om at få virkelig god mad. Det er den store gårdhave med oversejl og udsigt til Christianshavns volde, der har trukket. Med broen til Christiania som fikspunkt breder et af byens smukkeste parkområder sig for ens fødder, mens man omkranset af kulørte lamper og op til 300 andre gæster har spist smørrebrød og rejecocktails uden at kræve stor gastronomi.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden