0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav stjernekokkens gæstemenu

Kok Thomas Herman er aktuel med kogebogen 'Gæstebud' og kommer her med et bud på en overdådig middag. Forberedelserne skal dog ske et par dage i forvejen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mørt og sprødt. Svinebryst er et relativt fedt stykke kød, og det er svært at smadre det. Det er bare vigtigt, at det er mørt, når man serverer det, og at fedtet på toppen er sprødt og gyldent, så man ikke får blævrende grisefedt på tallerkenen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efteråret bugner med lækre råvarer som svampe, æbler og pærer. Kokken Thomas Herman har her sammensat en menu, der tager udgangspunkt i de aktuelle råvarer. Gæstemenuen består af efterårssuppe med svampe, stegt svinebryst med hoisinsauce og henkogte pærer med karamel og kniplingskager til dessert.

Begynd middagen med en intens svampesuppe med sherry - et trick Thomas Herman har lært af sin mormor.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere