0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Softicemaskine redder ny bistro

Med Honey vil holdet bag Kadeau få os til at flokkes om deletallerkner med helt enkle, gode råvarer. Men så skal de have bedre styr på grisen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Afslappet. Det roste hold bag michelinrestauranten Kadeau har udviddet porteføljen med en uformel bistro, hvor der er delemad og tag-selv softice på menuen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den bornholmske trio bag Kadeau har travlt for tiden. De ejer i forvejen Pony, endnu en Kadeau på Bornholm, og i dette efterår har de åbnet dørene for to ny restauranter: Nabo på Christianshavn og den lille Honey, som tilbyder let bistromad i Adelgade.

Honey er langtfra et originalt koncept i København, hvor det efterhånden er blevet almindeligt at hente sit eget bestik og spise delemad, som var man på besøg hos sig selv. Men det her er en af de mest hyggelige gør det selv-bistroer, jeg har været i. Her er afslappet stemning i noget, der minder om et kantinerum for folk i kreative karrierejobs. Bestikket hænger på væggen ved hvert højbord, vinglassene står med bunden i vejret på en hylde lige over hovedhøjde, og den elektroniske musik nusser træinteriøret, uden at nogen kan brokke sig over det.

Kortet er lige så enkelt. Tre forretter, tre hovedretter eller ’Full Honey for the Money’, som er køkkenets bud på en helaftensforestilling til 485 kroner per person. Her deler man tre forretter, to forskellige hovedretter med en masse tilbehør og så en hjemmehenter af en softice til dessert. Den sprang vi på.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden