Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Afslappet. Det roste hold bag michelinrestauranten Kadeau har udviddet porteføljen med en uformel bistro, hvor der er delemad og tag-selv softice på menuen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Softicemaskine redder ny bistro

Med Honey vil holdet bag Kadeau få os til at flokkes om deletallerkner med helt enkle, gode råvarer. Men så skal de have bedre styr på grisen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den bornholmske trio bag Kadeau har travlt for tiden. De ejer i forvejen Pony, endnu en Kadeau på Bornholm, og i dette efterår har de åbnet dørene for to ny restauranter: Nabo på Christianshavn og den lille Honey, som tilbyder let bistromad i Adelgade.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden