0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Blåstempel. Meyers Restaurant Agern i New York får en Michelinstjerne.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Claus Meyer fejrer Michelinstjerne med nudelsuppe og syltet græskar

Flere danske restuaranter i New York får skinnende Michelin-stjerner

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det lignede en almindelig dag over gryderne på Restaurant Agern, men pludselig ringede telefonen. Uddelingen af årets Michelinstjerner i New York blev tirsdag offentliggjort et par dage før forventet, og Claus Meyers restaurant har fået en stjerne, blot syv måneder efter at han og køkkenchef Gunnar Gislason serverede den første saltbagte rødbede på Manhattan.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden