0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Redaktør: Retsina-syndromet rammer også dig

Det er nemt at blive forblændet af de sydeuropæiske madmarkeder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 OLE LIND
Foto: OLE LIND

Velsmag. Forestillingen om, at alt er bedre i udlandet - især mad og drikke - lever i bedste velgående ifølge Miriam Zesler.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lad os starte med at slå betydningen af retsina-syndromet fast, inden de fleste af os drager på sommerferie og bliver hårdt ramt af det:

Du sidder på tavernaen med en let brise i håret efter en dag i vandkanten på en græsk ø, kører brødet rundt i tzatzikien med et vinglas i den anden hånd, tænker og siger højt: Det her glas kølige retsina med perfekt afstemte harpiksnoter er det bedste glas vin, jeg nogen sinde har smagt.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts