0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Nej, vi gider ikke dræbe kaniner og spise cikader

Det lyder sympatisk, men parcelhus-Danmark kommer ikke til at slagte egne dyr.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

’Urban farming med kaniner’ hedder en ny bog, der handler om at avle kaniner i haven og efterfølgende slagte dem og spise dem. For hvorfor ikke blive selvforsynende med kød, undgå klimabelastningen fra metanbøvsende kvæg og skammen ved kød fra muligvis tarveligt behandlede svin?

LÆS ARTIKEL

»Jeg havde også en klump i halsen første gang, jeg skulle slå en kanin ihjel«, fortæller forfatteren Tine Kortenbach. »Men det er ikke synd for dem. De har haft et godt liv og har fået en værdig ende på det (...) tænk på, hver gang du spiser et stykke kanin, sparer du en kotelet fra en gris med en helt anden historie«, siger hun til DR.dk i artiklen ’Ny trend: Spis din kanin!’.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden