Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Rune Pedersen (arkiv)
Foto: Rune Pedersen (arkiv)

sødt. Madredaktøren synes det er hysteri at nægte sine børn adgang til sukker, men kig på varedeklarationen alligvel.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lad dit sukkerhysteri begynde her

Hold øje med højfruktose majssirup, men drop at forbyde dine børn sukker.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er på det hold, der synes, at det er hysteri, når forældre forbyder deres børn adgang til sukker. Selvfølgelig skal børn have søde sager. Jeg synes, forældre skal droppe totalforbuddet og i stedet holde øje med, hvilken slags sukker der strøs ud i børnenes madliv. Hold især øje med HFCS – high fructose corn syrup – der er udvundet af majs. På indholdsbetegnelsen vil det ofte optræde som glukosefruktosesirup eller fruktoseglukosesirup. Der kan også stå glukosesirup, men det kan også være udvundet af hvede, ris eller kartoffel.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden