Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Thomas Borberg (arkiv)
Foto: Thomas Borberg (arkiv)

SPAR. 'Spis og spar' forholder sig ikke til, hvad det er, man får, når man køber billigt.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

DR's nye mad-tv lefler for Discountdanmark

Kommentar. Mad behøver ikke at være dyrt for at være godt, men det lærer vi ikke meget om i programmet 'Spis og spar'.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De seneste år er der sket noget i danskernes indkøbskurv. Selv om discountmarkedet stadig vokser, er vi er begyndt at bruge flere penge på kvalitetsprodukter, på økologi og på lokale råvarer. Og hvilken forbrydelse, synes præmissen at være for DR’s nye madprogram ’Spis og spar’. For nylig besøgte vi en velstillet familie fra Herning, der gerne ville have råd til en rejse til Caribien. Men deres problem var, at de er glade for lækre madprodukter og bruger 8.000 kroner om måneden på mad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden