0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Joachim Adrian (arkiv)
Foto: Joachim Adrian (arkiv)

Ukærligt. Spaghetti bolognese er en klassiker i verdenskøkkenet men bliver ifølge Lars Dahlager mishandlet i de fleste danske hjem.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Dahlager: Pastakødsovs er hverdagsmadens køkkenkatastrofe

Der er for meget købesovs, melorme-pasta og ildelugtende erstatsnings-parmesan på de danske middagborde, mener Lars Dahlager i dagens klumme.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvis du er som de fleste, lavede du sikkert pasta med kødsovs i går. Det er i hvert fald, hvad dine medborgere svarede i en ny undersøgelse fra Arla om danskernes yndlingsretter, hvor pasta med kødsovs (som regel blot betegnet 'pastakødsovs') blev valgt af 68 procent og 80 procent af børnefamilierne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden