0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michelin-restaurant har fundet den perfekte formel

Formel B præsenterer et nyt, fremragende, uformelt gourmetkøkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LÆRKE POSSELT
Foto: LÆRKE POSSELT

På Formel B finder man sublimt håndværk og fremragende råvarer. Det udløser topkarakteren seks kokkehuer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rygterne var mange, da holdet bag det lille, eksklusive gourmet-tempel Formel B på Vesterbrogade omkring årsskiftet annoncerede, at man sadlede om og forlod det høje gastronomiske skoleridt for at forfølge en mere afslappet stil i køkkenet.

Kokkene Rune Jochumsen og Kristian Møller flankeret af sommelieren Martin Bek har i de senere år haft stor succes med deres luksus-bistro Sletten Kro i Humlebæk. Det har ligget lidt sværere med ’hovedrestauranten’ Formel B, som helt klart også har været ramt af finanskrisens følger.