Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er tre grønne hits fra Ottolenghi

Blomkålssalat, urtefrikadeller og aubergine med linser. Tre retter fra Yotam Ottolenghis nyeste bog ’Enkelt’, der alle er typisk hans stil. Men lidt nemmere at lave end dem i de foregående kogebøger. Opskrifterne og fotos her på siderne stammer fra bogen, der er udkommet på Lindhardt og Ringhof.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De grønne frikadeller her kan spises ved stuetemperatur som snacks eller serveres med en grøn tahinsauce og lidt ekstra krydderurter.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden