Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Marie Holm
Foto: Marie Holm

På sine rejser rundt i blandt andet Spanien, Italien og Frankrig finder Marie Holm små sukkersirupspumpede frugtjuveler, som hun tager med hjem til sin julekage.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er nu, du skal i gang med rommen: Sådan laver du julekagen, der (måske) varer lige til påske

... hvis man ellers kan holde fingrene fra den. For den 2,7 kilo tunge kage er spækket med de smækreste bær og frugter og druknet i rom – og så får den juleenglene til at synge.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hver jul er jeg hende, der bevæger sig rundt i byen med en laber Yvonne Koné-clutch i den ene hånd og en tung Tupperware med hank i den anden. Den uskønne turkis plastikbeholder står i slående kontrast til den sorte designerlædertaske, men den er ganske og aldeles nødvendig, for i den gemmer sig Den Store Julekage, som jeg slæber med mig allevegne, hvor jeg er budt til gilde i julemåneden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden