Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Holm
Foto: Marie Holm

Lag på lag af rosiner, svesker, figner, kandiserede pærer, citronskal, pomerans, sukat og andre juveler, godt indvædet i rom, gør julekagen til noget af en bombe.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er nu, du skal i gang: Julekage med rom

Marie Holms julekage er så smækfuld af frugt og bær, at den får englene til at synge.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 kg blandet tørret/kandiseret frugt (mørke rosiner, grønne sultanasrosiner, svesker, små tørrede figner, maraschinokirsebær/cocktailbær, kandiseret citronskal, pomerans, sukat samt kandiserede pærer/ferskner/mandariner, eller hvad du ellers kan finde, søg f.eks. efter ’fruits confits’ fra franske Florian.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden