0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Det er nu, du skal i gang: Julekage med rom

Marie Holms julekage er så smækfuld af frugt og bær, at den får englene til at synge.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marie Holm
Foto: Marie Holm

Lag på lag af rosiner, svesker, figner, kandiserede pærer, citronskal, pomerans, sukat og andre juveler, godt indvædet i rom, gør julekagen til noget af en bombe.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 kg blandet tørret/kandiseret frugt (mørke rosiner, grønne sultanasrosiner, svesker, små tørrede figner, maraschinokirsebær/cocktailbær, kandiseret citronskal, pomerans, sukat samt kandiserede pærer/ferskner/mandariner, eller hvad du ellers kan finde, søg f.eks. efter ’fruits confits’ fra franske Florian.

skal og saft af 1 stor økoappelsin

skal og saft af 1 stor økocitron

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts