0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Friterede spinatkugler: Sådan laver du malfatti in umido

Malfatti betyder løst oversat ’dårligt formet’ og er en form for ricottadumplings i tomatsovs. De smager vidunderligt og er et godt alternativ til pasta.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein/Freelance
Foto: Line Thit Klein/Freelance

Malfatti er en sprød spinat-ricottakugle, som svømmer rundt i en blød, krydret tomatsovs.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer (12 kugler)
Arbejdstid: 1 t.
Samlet tid: 3 t.

Til tomatsaucen
olivenolie
2 fed hvidløg, knuste
1 stort hakket løg
1 tørret chili
1/2 bundt frisk basilikum
1/2 bundt frisk oregano
4 dåser flåede tomater
salt og peber

Til ricottakuglerne
600 g spinatblade
500 g ricotta
100 g parmesan (plus ekstra til servering)
1 håndfuld rasp
1 stort æg
skal af 1 citron
salt og peber

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce