0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Mette Mølbaks sommermenu:

Dæk op udenfor, og server hvide asparges, nye kartofler og knaldrøde jordbær. Madredaktør Mette Mølbak giver dig her opskrifterne på smagen af sommer på en tallerken.

27. maj 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Makreltatar med agurk og rabarber

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Råmarineret makrel er superdelikat, men husk at gå i gang et døgn før, da fisken skal fryses ned, før du kan spise den.

Hvide asparges med kørvelhollandaise

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Denne servering er set før – og med god grund. Det er junimad, når det er allerbedst. Der bliver en skefuld sauce per person, så lav evt. en dobbelt portion hollandaise, hvis sovsetrangen er stor.

Kulmule med kartoffel-løvstikke-salat

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Løvstikke, asparges og nye kartofler er nem og enkel sommermad.

Valnøddemarangs med iscreme og marinerende jordbær

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

En fortolkning af jordbær og fløde med et bittersødt, sprødt element fra marengs.

Annonce

  • Columbus Leth
    Rappe rabarber
  • Ditte Ingemann
    Her er vores 10 grønne favoritter
  • Line Thit Klein
    Nye kartofler