0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er tricket: Sådan laver du den perfekte pastaret

Kogebogsskribent afslører, hvordan italienerne får pastasovsen så cremet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Salt, vand og pasta, hvor svært kan det være? Få opskriften på pasta al dente Kilde: politiken.tv/Martin Lehmann, Henrik Haupt

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst