Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje.
Foto: Marie Holm

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje.

Opskrifter

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus Meyer.

Opskrifter
FOR ABONNENTER

Hvert år bliver der langet massevis af fastelavnsboller over disken i Meyers Bagerier, men inspirationen til fastelavnsbollen kommer ikke fra franske konditorer, men fra farmor. Nærmere bestemt madskribent Marie Holms farmor. Da Claus Meyer for år tilbage lavede sin første bagebog ’Meyers Bageri’, hvor madskribent Marie Holm var redaktør, blev han så imponeret af opskriften, at det blev udgangspunktet for Meyers fastelavnsboller. Her kommer opskriften fra Marie Holms farmor.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden