Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Der er masser af smag i denne grøntsagsret, så det er ikke kun blomkålsfans, der kan lide den.
Foto: Ditte Ingemann

Der er masser af smag i denne grøntsagsret, så det er ikke kun blomkålsfans, der kan lide den.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grøn hverdagsmad: Grillede blomkålsbøffer med brunet smør og kapers

Denne grøntsagsret er fyldt med masser af smag, og hvis du ikke er blomkålsfan, vil jeg næsten garantere, at du godt kan lide den alligevel. Retten passer faktisk til det meste, både grillet lyst og mørkt kød og grillet fisk.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser

1 blomkål

olivenolie

salt og peber

50 g smør

50 g hasselnødder

4 spsk. kapers

1 håndfuld persille

Sådan gør du:

  1. Skær blomkålen ud i skiver på 1 cm. Vend dem med en smule olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill blomkålsbøfferne 4-5 minutter på hver side.
  2. Rist hasselnødderne på en tør pande eller i ovnen ved 200 grader, til de bliver gyldne, og den brune hinde løsner sig. Lad nødderne køle en smule af, før du nulrer hinderne af og hakker nødderne groft.
  3. Smelt smørret i en lille gryde, og lad det lige så stille blive brunligt. Tag gryden af varmen, og lad smørret stå og bundfælde sig. Tag det klarede, brunede smør, som ligger øverst i gryden, op med en ske, og fordel det over blomkålsbøfferne. Top med grofthakkede hasselnødder, hakket persille og kapers.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden