Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Perfekt weekendmorgen: Sprød, fransk sandwich med grønkål

Croque madame er en ægte fransk klassiker, som er uundgåelig på de fleste oldschool-cafeer med et ben plantet i 90’erne. Men det virker! Klassisk er der ingen kål i. Men det smager vildt godt sådan her – og er mere rigtig aftensmad på denne måde.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tid: 15 min

2 styk

Ingredienser

100 g hakket grønkål

4 spsk. cremefraiche

2 tsk. dijonsennep

100 g revet gruyere (eller anden fast ost)

4 skiver godt brød

100 g god skinke

2 æg, lidt olie til at stege i, vindruekerneolie

Sådan gør du:

  1. Rør kålen med cremefraiche, sennep og revet ost, og fordel massen på 2 skiver brød. Top med skinke, og luk med de sidste skiver brød.
  2. Grill sandwichene på en varm grillpande eller i en toaster.
  3. Steg imens 2 spejlæg i lidt olie på en varm pande.
  4. Læg spejlæggene oven på sandwichene, og server dem straks – gerne med en dejlig salat.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden