0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Perfekt weekendmorgen: Sprød, fransk sandwich med grønkål

Croque madame er en ægte fransk klassiker, som er uundgåelig på de fleste oldschool-cafeer med et ben plantet i 90’erne. Men det virker! Klassisk er der ingen kål i. Men det smager vildt godt sådan her – og er mere rigtig aftensmad på denne måde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tid: 15 min

2 styk

Ingredienser

100 g hakket grønkål

4 spsk. cremefraiche

2 tsk. dijonsennep

100 g revet gruyere (eller anden fast ost)

4 skiver godt brød

100 g god skinke

2 æg, lidt olie til at stege i, vindruekerneolie

Sådan gør du:

  1. Rør kålen med cremefraiche, sennep og revet ost, og fordel massen på 2 skiver brød. Top med skinke, og luk med de sidste skiver brød.
  2. Grill sandwichene på en varm grillpande eller i en toaster.
  3. Steg imens 2 spejlæg i lidt olie på en varm pande.
  4. Læg spejlæggene oven på sandwichene, og server dem straks – gerne med en dejlig salat.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce