Hovedret til 1
Tilberedningstid: 13 minutter
Ingredienser
100 g bacon i tern
220 g kogte kikærter (eller 1 dåse)
1 tsk. knust spidskommen
1 tsk. garam masala
150 g ærter
salt
tyk yoghurt
chilisauce, f.eks. harissa
evt. lidt klippet mynte
Sådan gør du:
- Rist baconternene på en varm pande. Brug kun lidt olie, hvis det er nødvendigt. Rist i 7-8 minutter.
- Kom kikærterne ved. (Husk at skylle og lade dem afdryppe, hvis du bruger kikærter på dåse).
- Rist videre i 2 minutter. Tilsæt spidskommen, garam masala, ærter og salt. Steg kort.
- Anret ærterne i dybe tallerkner eller direkte på panden. Top med tyk yoghurt, chili og eventuelt mynte, og læg citronbåde ved.
Tip: Vil du undlade kød, kan retten sagtens laves uden bacon. Kom smuldret feta på, hvis du vil have ekstra salt og dybde i retten.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter