I denne ret strimles kød og pancetta, som tilberedes oven på grøntsagerne i ovnen. Dermed giver de fin smag til hele retten.
Foto: Chris Tonnesen

I denne ret strimles kød og pancetta, som tilberedes oven på grøntsagerne i ovnen. Dermed giver de fin smag til hele retten.

Opskrifter

Mette Mølbak anbefaler: Den dovne genvej til fredags bøf-bearnaise

Skal det være lækkert uden at være besværligt. Så prøv den her ret.

Opskrifter
FOR ABONNENTER

Nogle dage er der ikke energi eller lyst til de helst store udskejelser i køkkenet, og så gælder det om at skyde genvej. Jeg er vild med at samle hele retten i stort fad og knalde det i ovnen. En fordel er at elementerne i retten tager smag af hinanden og så er der næsten ingen opvask. Win-win!

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce