Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
I denne ret strimles kød og pancetta, som tilberedes oven på grøntsagerne i ovnen. Dermed giver de fin smag til hele retten.
Foto: Chris Tonnesen

I denne ret strimles kød og pancetta, som tilberedes oven på grøntsagerne i ovnen. Dermed giver de fin smag til hele retten.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mette Mølbak anbefaler: Den dovne genvej til fredags bøf-bearnaise

Skal det være lækkert uden at være besværligt. Så prøv den her ret.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle dage er der ikke energi eller lyst til de helst store udskejelser i køkkenet, og så gælder det om at skyde genvej. Jeg er vild med at samle hele retten i stort fad og knalde det i ovnen. En fordel er at elementerne i retten tager smag af hinanden og så er der næsten ingen opvask. Win-win!

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden