Kirsebærvin kogt ind til sirupskonsistens og vendt med grofthakkede valnødder er det lækreste tilbehør til blå ost.
Foto: Chris Tonnesen

Kirsebærvin kogt ind til sirupskonsistens og vendt med grofthakkede valnødder er det lækreste tilbehør til blå ost.

Opskrifter

Opskrift: Fordrukne valnødder til blå ost

Kirsebærvin kogt ind til sirupskonsistens og vendt med grofthakkede valnødder er det lækreste tilbehør til blå ost.

Opskrifter
FOR ABONNENTER

Blå Kornblomst er godt. Og det samme er Høgelundgaard fra Arla Unika, men andre typer blåskimmel smager også godt – bare det ikke er af den kras-bitre slags. Så kommer det til at snerpe i munden, da der både er bitterhed i valnødderne og godt med astringerende syre i kirsebærsiruppen.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce