Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nougatbrud med peanuts og tranebær

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nougat eller chokolade blandet med peanuts er en virkelig god kombination. Tænk bare på alle de slik-chokoladebarer, der laves med den sammensætning. Køb gerne rå jordnødder og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader og drys med en smule salt. Eller brug peanuts, som ikke er alt for voldsomt saltede. Du kan også bruge godt ristede cashewnødder, hvis du ikke kan skaffe rå jordnødder til ristning.

Ca. 12-14 stk.

Ingredienser

150 g nougat

75-100 g rå jordnødder eller brug let salte peanuts

50-75 g tranebær

et lille stykke finthakket syltet pomerans, efter smag og behag

Sådan gør du:

  1. Smelt nougaten i en skål over vandbad ved stille varme.
  2. Rist de rå jordnødder gyldne i ovnen ved 200 grader og drys med en smule salt.
  3. Bland nougat med jordnødder, tranebær og pomerans-skal.
  4. Kom bagepapir på en bakke, og kom nougat-massen herpå, og sæt det i køleskabet 2-3 timer.
  5. Skær konfekten i grove stykker, og opbevar dem køligt i en æske med låg til de skal serveres.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden